ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Επιμελητήριο Λάρισας: ARTOZYMA- 10η ∆ιεθνης Έκθεση Αρτοποιιας, Ζαχαροπλαστικης, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού, Ετοίμων Προϊόντων


ARTOZYMA- 10η ∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙIΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με συνολική επιδότηση 66% από κοινού με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσης του και της προσπάθειας για ενίσχυση των εξαγωγών των τοπικών επιχειρήσεων προτίθεται να συμμετάσχει στην κάτωθι έκθεση:

H ARTOZYMA είναι το κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που για 10η φορά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. 

Φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού, ενώ παράλληλα, μέσα από πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα και πολυάριθμες εκδηλώσεις, αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Το επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, διασφαλίζουν οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις τύπου  b2b μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στα show room των εκδηλώσεων παρουσιάζονται τα πιο ευφάνταστα δημιουργήματα από τους νέους δημιουργούς που καινοτομούν και οι εκθεσιακοί φούρνοι «καπνίζουν» τις μυρωδιές του φρέσκου ψωμιού. Την ίδια ώρα συντρέχουν κορυφαία παράλληλα γεγονότα, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού και εκδηλώσεις ζαχαροπλαστικής.

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα η οποία βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

(το σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας)

Περισσότερες πληροφορίες στο email: info@larcci.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια