ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Μπακαλιάρος φιλέτο φούρνου με μουστάρδα



Υλικά:
  • 2 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου (είτε παστό ξαρμυρισμένο, είτε κατεψυγμένο)
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Προαιρετικά λίγα κλωναράκια λουίζα

Εκτέλεση:
  • Πλένουμε καλά τον μπακαλιάρο και τον στραγγίζουμε από τα νερά. 
  • Τον περιχύνουμε με το μισό χυμό από το λεμόνι και τον αλατωπιπερώνουμε. 
  • Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το κρασί και τη ρίγανη. 
  • Τοποθετούμε τον μπακαλιάρο σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και τον περιχύνουμε με το μίγμα της μουστάρδας. 
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια