Υλικά:
- 2 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου (είτε παστό ξαρμυρισμένο, είτε κατεψυγμένο)
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι
- Προαιρετικά λίγα κλωναράκια λουίζα
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τον μπακαλιάρο και τον στραγγίζουμε από τα νερά.
- Τον περιχύνουμε με το μισό χυμό από το λεμόνι και τον αλατωπιπερώνουμε.
- Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το κρασί και τη ρίγανη.
- Τοποθετούμε τον μπακαλιάρο σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και τον περιχύνουμε με το μίγμα της μουστάρδας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου