ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Τηγανιά με λουκάνικο και πράσο



Υλικά (2-3 μερίδες):
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κομμάτι λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κομμάτια πράσο κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι του μουστάρδα
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Σ' ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. 
  • Προσθέτω τα λουκάνικα και τα τηγανίζω. 
  • Αφαιρώ τα λουκάνικα και στο ίδιο λάδι προσθέτω τα πράσα. 
  • Τα σοτάρω μέχρι να μαραθούν.
  • Στη συνέχεια ξαναρίχνω το λουκάνικο μέσα στο τηγάνι, σβήνω με το κρασί και αφήνω για λίγο να εξατμιστεί.
  • Ανακατεύω το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνω με προσοχή και προσθέτω το μείγμα αυτό στα λουκάνικα.
  • Σβήνω τη φωτιά και αφήνω το τηγάνι επάνω στο μάτι για να δέσει η σάλτσα.
  • Αν θέλω πιο πλούσια γεύση μπορώ να προσθέσω κεφαλοτύρι τριμμένο ή γραβιέρα.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια