ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του νέου δρόμου που συνδέει τον Πυργετό με τη Ραψάνη

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του νέου οδικού τμήματος που ενώνει τον Πυργετό με τη Ραψάνη. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας ο οποίος επισκέφτηκε το έργο συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια.

«Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της υπαίθρου δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας στο οδικό δίκτυο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργο ουσίας, με θετικό πρόσημο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής και μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια. Πέρα από την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, δημιουργούμε θέσεις εργασίας και στηρίζουμε την πραγματική τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
[ads-post] 
Οι εργασίες  

Οι εργασίες στο δρόμο Πυργετού- Ραψάνης περιλαμβάνουν εκτεταμένη συντήρηση σε σημεία που παρουσιάζονται έντονες καθιζήσεις και εργασίες συντήρησης της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας σε θέσεις ρηγματώσεων. Η εκτεταμένη συντήρηση θα πραγματοποιηθεί σε όλο το πλάτος της οδού με ενίσχυση της επίχωσης της οδού, εκ νέου οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση. Παρεμβάσεις ενίσχυσης και συντήρησης της υφιστάμενης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο της οδού.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια