Υλικά:
- 2 κιλά ντομάτες
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στυμμένα
- 2/3 κουτ. γλ. μπέικιν για να φουσκώσει
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ή ξερό δυόσμο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο για το πλάσιμο
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μπέικιν, το αλεύρι και τα πλάθουμε, αν είναι δυνατό.
- Αν δεν είναι αρκετά σφιχτή η ζύμη, ώστε να μπορούμε να την πλάσουμε, παίρνουμε με το κουτάλι από το μίγμα και το τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο καυτό λάδι.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου