
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» διοργάνωσε επιστημονική εκδήλωση, το απόγευμα της Τετάρτης στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με θέμα: »ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Εισηγητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός, κ Γιάννης Πανούσης ο οποίος πραγματικά έλυσε πολλούς μύθους αναφορικά με τον εκφοβισμό, το bullying. Ο καθηγητής και πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι η βία στα σχολεία δεν είναι προϊόν των videogame η της τηλεοπτικής βίας.
[ads-post]
Επίσης ξεκαθάρισε ότι το bullying στην ελληνική σχολική πραγματικότητα είναι μια κατασκευή και πιθανότατα πηγάζει από τον «τσαμπουκά της ηλικίας», όπως είπε χαρακτηριστικά και δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση μα μιλάμε για εγκληματική βία.
Πηγή: www.larissanet.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου