Η τονοσαλάτα είναι μια διαιτική σαλάτα, που φτιάχνετε πολύ εύκολα και μπορεί να σερβιριστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Υλικά:
- 1 μαρούλι
- 1 κονσέρβα τόνου
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1/2 ξερό κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- 1/2 αγγούρι
- 5 ελιές
- 1/4 της κούπας μαγιονέζα
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά το μαρούλι με νερό και ξύδι.
- Το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει.
- Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ ψιλοκόβουμε το μαρούλι.
- Στραγγίζουμε τον τόνο απο το νερό ή το λάδι(ανάλογα την κονσέρβα που έχουμε αγοράσει) και το προσθέτουμε στο μπολ.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια , την ντομάτα και το αγγούρι και τα βάζουμε στο μπολ.
- Στο τέλος ρίχνουμε τισ ελιές και την μαγιονέζα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και η τονοσαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου