ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Νέος διαγωνισμός από τον Δήμο Λαρισαίων για τις βυθιζόμενες μπάρες των πεζοδρόμων

Νέος διαγωνισμός από τον Δήμο Λαρισαίων για τις βυθιζόμενες μπάρες των πεζοδρόμων


Δεν αφήνει η δημοτική αρχή, το ζήτημα του συστήματος διαχείρισης πεζοδρόμων, τις λεγόμενες βυθιζόμενες μπάρες. Το αντίθετο μάλιστα. Πάρα τα προβλήματα που έχει ένας τέτοιος ηλεκτρονικός διαγωνισμός, ο οποίος στην ουσία θέτει την πόλη της Λάρισας στον ορίζοντα των «έξυπνων πόλεων», ο Δήμος Λαρισαίων επιμένει.


Προχθες δημοσιοποιήθηκε η διακήρυξη του έργου «προμήθεια του συστήματος διαχείρισης πεζοδρόμων», με ανοικτό ηλεκτρονικό διεθνή διαγωνισμό και με τον προυπολογισμό 1,2 εκατ. ευρώ περίπου, ο οποίος δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της έντυπης “Larissanet”.


Η υλοποίηση του έργου αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού για τις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στο κέντρο της πόλης, ο οποίος άρχισε ήδη να υλοποιείται.


[ads-post]


Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός προβλέπει την λειτουργία κέντρου ελέγχου για τη διαχείριση του συστήματος, βυθιζόμενα κολωνάκια για τις εισόδους των πεζοδρόμων κλπ.


Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό, αφού ο πρώτος δεν είχε προχωρήσει λόγω προβλημάτων και παρά το ενδιαφέρον που είχαν επιδείξει για το έργο μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των νέων τεχνολογιών.



Πηγή: www.larissanet.gr (Χρ. Μπ.)




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια