ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας στο Δήμαρχο Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας στο Δήμαρχο Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)



Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη Απόστολο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας).


Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον Πρόεδρο κ. Κατσιούλα Ευάγγελο, τον Αντιπρόεδρο κ. Τανταλίδη Κων/νο, τον Έφορο Αθλητισμού κ. Γδούπα Χαράλαμπο και τα μέλη κ. Παπαθανασίου Ελευθέριο Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου και κ. Σαμαρά Ιωάννη. Απουσίαζαν ο Γραμματέας κ. Φακής Ιωάννης και η Ταμίας δ. Ηλιάδου Ελισσάβετ, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τον αριθμό των συλλόγων που υπάγονται στην Α’ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.), για την αναγνώριση του Σωματείου από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και την υποβολή πλήρες φάκελο για την προώθηση του, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) για τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του Σωματείου στο αγώνισμα της Ξυλορακέτας (Beach Racket), για το σύστημα διαχείρισης και υποστήριξης αγώνων, το αριθμό μελών - αθλητών του, καθώς και τους στόχους του Σωματείου.





Επίσης έγινε αναφορά για τη διεξαγωγή της 3ης Αγωνιστικής του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας, που διοργανώνει ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας στο Στόμιο Λάρισας στις 28-29 Ιουλίου 2018, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και την εποπτεία της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ., καθώς και με την υποστήριξη του Δημάρχου Αγιάς κ. Γκουντάρα Αντώνη.


Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που έχει με τους: κ. Κωσταρόπουλο Γεώργιο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνο του Αθλητικού Τμήματος και τον Προϊστάμενο του γραφείου κ. Τσίρκα Στυλιανό, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αναστασίου Μιχαήλ καθώς και τον κ. Δαούλα Θωμά Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι οι προαναφερθέντες βρίσκονται στο πλευρό του Σωματείου. 


Μετά από μία δημιουργική συζήτηση, αναφέρθηκαν δράσεις συνεργασίας με τον Δήμο Λαρισαίων, με σκοπό την επίτευξη των κοινών στόχων, καθώς και συνδιοργάνωση για τη διεξαγωγή Πανελλήνιου Κυπέλου Ξυλορακέτας στη Λάρισα το Σεπτέμβριο, με αξιόλογα έπαθλα στους αθλητές-αθλήτριες.


[ads-post]


Επίσης έγινε συζήτηση, για την αναβάθμιση του γηπέδου, που διατέθηκε στο Αθλητικό Σωματείο, στη Δημοτική πισίνα Νεάπολης και να ονομαστεί ‘’ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ’’ όπου θα φιλοξενεί τα αθλήματα της ξυλορακέτας (Beach Racket), Πετοσφαίριση επί άμμου (Beach Volley), Τένις επί άμμου (Beach Tennis) καθώς ακόμη και Μπάλα στην άμμο (Beach Soccer).


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο για την προσφορά του στα κοινωνικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και αθλητική φανέλα κάνοντας αναφορά στο λογότυπο του Σωματείου, -κεφάλι αλόγου το σύμβολο της πόλης, τη ρακέτα και το μπαλάκι εξαρτήματα του αθλήματος, καθώς και το έτος ίδρυσης-.


Τέλος ο κ. Καλογιάννης ανέφερε ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου μαζί με τους συνεργάτες του και η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή.




Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια