ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Πιτσάκια κολοκυθιού με μοτσαρέλα και λουκάνικα Τζουμαγιάς

Πιτσάκια κολοκυθιού με μοτσαρέλα και λουκάνικα Τζουμαγιάς



Υλικά:

  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες 0,5 εκ.
  • ελαιόλαδο, για λάδωμα
  • χοντρό αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
  • ¼ φλ.σάλτσα μαρινάρα
  • ½ φλ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • ¼ φλ. λουκάνικα χωριάτικα Τζουμαγιάς, κομμένα σε φέτες
  • ½ κ.γ. μείγμα μεσογειακών μπαχαρικών (βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, δυόσμο, κρεμμύδι σε σκόνη, μαύρο πιπέρι, μπούκοβο)
  • φύλλα βασιλικού, για γαρνιτούρα

[ads-post]


Εκτέλεση:

  • Αλείφουμε ελαφρά τις φέτες κολοκυθιού με ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές.
  • Πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
  • Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και ψήνουμε τα κολοκυθάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και μεταφέρουμε σε αυτό τα ψημένα κολοκυθάκια.
  • Απλώνουμε ομοιόμορφα τη σάλτσα μαρινάρα, τη μοτσαρέλα και τα χωριάτικα λουκάνικα Τζουμαγιάς πάνω στις φέτες κολοκυθιού και ψήνουμε στο γκριλ για 1-3 περίπου λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, πασπαλίζουμε τα πιτσάκια με το μείγμα μπαχαρικών, γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και τα σερβίρουμε ζεστά.




Καλή σας όρεξη...



Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια