Υλικά:
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες 0,5 εκ.
- ελαιόλαδο, για λάδωμα
- χοντρό αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
- ¼ φλ.σάλτσα μαρινάρα
- ½ φλ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- ¼ φλ. λουκάνικα χωριάτικα Τζουμαγιάς, κομμένα σε φέτες
- ½ κ.γ. μείγμα μεσογειακών μπαχαρικών (βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, δυόσμο, κρεμμύδι σε σκόνη, μαύρο πιπέρι, μπούκοβο)
- φύλλα βασιλικού, για γαρνιτούρα
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Αλείφουμε ελαφρά τις φέτες κολοκυθιού με ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές.
- Πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και ψήνουμε τα κολοκυθάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και μεταφέρουμε σε αυτό τα ψημένα κολοκυθάκια.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα τη σάλτσα μαρινάρα, τη μοτσαρέλα και τα χωριάτικα λουκάνικα Τζουμαγιάς πάνω στις φέτες κολοκυθιού και ψήνουμε στο γκριλ για 1-3 περίπου λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, πασπαλίζουμε τα πιτσάκια με το μείγμα μπαχαρικών, γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου