Μία εύκολη συνταγή κοτόπουλου που θα σας ενθουσιάσει σίγουρα όλους !
Υλικά (για 2 μερίδες):
- 2 στήθη κοτόπουλο χωρίς πέτσα και κόκκαλα (φιλέτο)
- αλεύρι
- φρυγανιά τριμμένη
- 2 αυγά χτυπημένα
- Αλατοπίπερο
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Παίρνουμε τα 2 στήθη και τα κόβουμε σε απόσταση περίπου ενός πόντου η κάθε χαρακιά χωρίς να το χωρίσετε μέχρι κάτω .
- Αλατοπιπερώνουμε και τα κυλάμε στο αλεύρι και μετά τα βουτάμε στα χτυπημένα αυγά και τέλος στην φρυγανιά.
- Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία στην αρχή να ψηθούν εσωτερικά και μετά δυναμώνουμε το μάτι να χρυσαφίσουν .
- Στα κενά από το κοτόπουλο μέσα στο τηγάνη προσθέτουμε και λίγες πατατούλες να τηγανιστούν μαζί .
- Σερβίρουμε με τις πατατούλες και σαλάτα επίσης μπορείτε να το συνοδεύσετε με ότι αρέσει και τρώνε πιο πολύ στο σπίτι.
Καλή σας όρεξη...
* με πληροφορίες από το mageirikikaisintages.blogspot.gr
Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου