ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σχεδόν SOLD OUT η παράσταση "The Greatest SHOW" της Burn the Floor - Backstage από τις πρόβες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σχεδόν SOLD OUT η παράσταση "The Greatest SHOW" της Burn the Floor - Backstage από τις πρόβες (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Τρεις ημέρες μόνο έμειναν για την φαντασμαγορική επετειακή παράσταση "The Greatest SHOW" για τα 10 χρόνια της Σχολής Χορού "Burn the Floor", και η δύο παραστάσεις (απογευματινή και βραδινή) είναι, σχεδόν, SOLD OUT


Μία παράσταση η οποία είναι πραγματική υπερπαραγωγή για τη Λάρισα, όπου συμμετέχουν 350 καλλιτέχνες ηθοποιοί & χορευτές όλων των ηλικιών και την χορογραφούν 20 καταξιωμένοι χορογράφοι, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του ταλαντούχου Καλλιτέχνη & Χορογράφο κ. Μάριου Μιλτιάδου, που φέτος έγινε ευρέως γνωστός νικώντας το πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», και για 1η φορά, έρχεται στην πόλη μας, τιμώντας την "Burn the Floor" και όλους τους Λαρισαίους.



Διαβάστε ΕΔΩ της τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάριος Μιλτιάδου στην larisacitynews.gr




Η παράσταση πρόκειται να είναι ένα πραγματικό ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ από όλες τις απόψεις, έχοντας βάλει πολύ υψηλά τον πήχη η διεύθυνση της Burn the Floor, τόσο σε τεχνολογικό, ενδυματολογικό, μουσικοχορευτικό, ψυχαγωγικό, υποκριτικό, χορογραφικό όσο και κινηματογραφικό επίπεδο και πρόκειται να μας παρουσιάσει, μια Μουσικοχορευτική Κινηματογραφική Παράσταση, άνευ προηγουμένου τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, με ψηφιακά εφέ που δεν έχει ξαναδεί η πόλη μας ακόμα και από Αθηναϊκούς θιάσους.



Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας θα δοθούν δύο παραστάσεις, μία απογευματινή στις 17:30 μ.μ & μία βραδινή στις 21:00 μ.μ.





Ήδη η βραδινή παράσταση είναι SOLD OUT και τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα έχουν απομείνει μόνο 50 θέσεις για την απογευματινή παράσταση, με ώρα προσέλευσης τις 17:00 μ.μ. και έναρξη στις 17:30 μ.μ.


Σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να σπεύσουν...
Αν δεν έχετε κάνει την κράτηση σας, κάντε το "ΤΩΡΑ" καλώντας στο 2410252365. Η Διεύθυνση της Σχολής σας υπόσχεται μια παράσταση που θα σας συναρπάσει μέχρι το τελευταίο Λεπτό.

Η Προπώλησης των Εισιτηρίων γίνεται από τη γραμματεία της σχολής:

BURN THE FLOOR
Μ.Αλεξάνδρου 7-11, 1ος όροφος 
(έναντι κεντρικής Πλατείας)
📞 2410 25 23 65 


[ads-post]


Η larisacitynews.gr τρύπωσε στα παρασκήνια για να σας δώσει μία μικρή ιδέα από τα Backstage της μοναδικής αυτής παράστασης.

Δείτε φωτογραφίες και video από τα BackStage...


[4column] [content]



[/content] [content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]



[/content][content]




[/content] [/4column]







Λίγα λόγια για την παράσταση



“THE GREATEST SHOW" 
10 YEARS BURN THE FLOOR 





Η «BURN ΤΗΕ FLOOR DANCE & PERFORMING ARTS HOME», γιορτάζει και για τους παραπάνω λόγους, η διεύθυνση της σχολής σε συνεργασία με την ομάδα των καθηγητών της, αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση σε όλους τους τομείς και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, τόσο σε τεχνολογικό, ενδυματολογικό, μουσικοχορευτικό, ψυχαγωγικό, υποκριτικό, χορογραφικό όσο και κινηματογραφικό επίπεδο και να σας παρουσιάσει, μια Μουσικοχορευτική Κινηματογραφική Παράσταση, άνευ προηγουμένου τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.


Η Διεύθυνση της Σχολής σας υπόσχεται, πως κατά την διάρκεια της παράστασης, θα σας ταξιδέψει, μέσα από την τέχνη του χορού, του τραγουδιού, της υποκριτικής αλλά και της μουσικής, μεταφέροντας σας παράλληλα ανθρώπινα μηνύματα που θα αγγίξουν τις ψυχές όλων σας. 


«Πως είναι άραγε όταν αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί και να κάνεις μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ»


Η νέα παραγωγή της «BURN ΤΗΕ FLOOR DANCE & PERFORMING ARTS HOME», θα προκαλέσει, θα προβληματίσει, θα συγκινήσει και σκοπεύει να μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη των 10 χρόνων λειτουργίας της. 


Αρωγοί στο μουσικό ταξίδι, θα είναι η καταξιωμένη Σοπράνο και μέλος της γυναικείας πολυβραβευμένης χορωδίας της πόλης μας «InDonnation»κα Έλενα Γκατζά που θα «ντύσει» την παράσταση με την υπέροχη φωνή της αλλά και ο πολύ πετυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός & τραγουδιστής της πόλης μας κ. Δημήτρης Φωτίου που θα απογειώσει την παράσταση, ως ο Βασικός αφηγητής, ταξιδεύοντας σας με την υπέροχη & άκρως μαγική φωνή του.


Κλείνοντας σας αναφέρουμε, πως καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης, θα έχετε την “πολυτέλεια” να παρακολουθείσετε ένα αληθινό - στην κυριολεξία - κινηματογραφικό ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ το οποίο θα συνδυάζεται με ευρηματικό τρόπο πάνω στην σκηνή, από ηθοποιούς, χορευτές και τραγουδιστές. 


Αρμόδιος για το γραφιστικό “Background” αποτέλεσμα και την άψογη αναπαράσταση της κινηματογραφικής μας ιστορίας, (μέσω Προτζέκτορα) θα είναι ο αναγνωρισμένος Σκηνοθέτης & υπεύθυνος της Κινηματογραφικής εταιρείας «Golden Movies», κος Πασχάλης Μαντής, που το όνομα του στον χώρο του κινηματογράφου είναι συνώνυμο της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεργάζεται για 1η φορά με την BURN THE FLOOR.


Συντελεστές της παράστασης: 
  • Καλλιτεχνική Διεύθυνση : ο Χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου
  • Aφηγητής : ο Ηθοποιός και Τραγουδιστής Δήμήτρης Φωτίου 
  • Vocal Performer : η Σοπράνο και μέλός της Γυναικείας Χορωδίας “ΙnDonnation” Γκατζά Έλενα 
  • Graphic Background : Golden Movies ( Πασχάλης Μαντής)
  • Γενική Επιμέλεια Παράστασης : Χρήστος Κατούνας


Εσύ θα λείπεις από την Επετειακή μας Παράσταση???




Η Προπώλησης των Εισιτηρίων γίνεται από την γραμματεία της σχολής.


BURN THE FLOOR
Μ.Αλεξάνδρου 7-11, 1ος όροφος 
(έναντι κεντρικής Πλατείας)
📞 2410 25 23 65 



Υποστηρικτής και Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας της παράστασης είναι η





Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια